نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش تعداداسلاید :82 اسلاید بخشی ازاسلایدها: مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به ماده (انواع غذا) 2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) 3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) اقسام خوراکی ها: 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) 2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل) 3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور) 4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما) 5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم) روغن گاو، سیب، جدوار افیون، سم مارها اقسام .




خرید اینترنتی

پاورپوینت آشنایی با سیستمهای تراکتور

پاورپوینت باغ ایرانی 2........... کلیپ و عکس های این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.

دانلود مقاله حسابداري مديريت و اهداف آن

دانلود مقاله گلخانه ها

دانلود مقاله مالاريا

دانلود تحقیق خانه هاي قديمي ايراني

دانلود پاورپوینت سبک رازی

تأثیر ,سم ,پاورپوینت ,دوای ,ها ,انواع ,تأثیر به ,ها 1 ,پاورپوینت درباره ,خوراکی ها ,و آشاميدن ,درباره تدابير خوردن ,پاورپوینت درباره تدابير

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطالب اینترنتی مطالب مذهبی فرهنگی سون چت | چت روم سون چت | سون چت اصلي | 7 چت تعمیرات لوازم خانگی 49484797 صنف مترجمان استان کرمانشاه محصولات کلمن آب mer-k فاینال سازه Daniel