نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش تعداداسلاید :82 اسلاید بخشی ازاسلایدها: مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به ماده (انواع غذا) 2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) 3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) اقسام خوراکی ها: 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) 2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل) 3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور) 4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما) 5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم) روغن گاو، سیب، جدوار افیون، سم مارها اقسام .




خرید اینترنتی

پاورپوینت آشنایی با سیستمهای تراکتور

پاورپوینت باغ ایرانی 2........... کلیپ و عکس های این پاورپوینت زیبا را مشاهده کنید.

دانلود مقاله حسابداري مديريت و اهداف آن

دانلود مقاله گلخانه ها

دانلود مقاله مالاريا

دانلود تحقیق خانه هاي قديمي ايراني

دانلود پاورپوینت سبک رازی

تأثیر ,سم ,پاورپوینت ,دوای ,ها ,انواع ,تأثیر به ,ها 1 ,پاورپوینت درباره ,خوراکی ها ,و آشاميدن ,درباره تدابير خوردن ,پاورپوینت درباره تدابير

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

im iman سایبرگایز بلاگی برای سن فایل مطالب اینترنتی یادداشت‌های یک طلبه daneshdoc آلبالو arbakel rajoox سمت نو